Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Přičlenění k Rusku hned nebo později". Může dát někdo DŮKAZ, že skutečně takto zní referendová otázka na Krymu? Nejde o záměrnou demagogii? Děkuji předem za skutečný důkaz.!!

0 0
možnosti

Prosil bych  k o n k r é t n í   důkaz o referendové otázce. Děkuji předem. Jedna paní povídala...

0 0
možnosti
Foto

Protoze kazdy pdpoklada, ze obyvatele Krymu se k Rusku budou chtit pripojit, automaticky silne staty rikaji, ze volby stejne nebudou uznavat. Nerikaji, ze vysledek voleb s pozitivnim dopadem pripojeni k Rusku nebudou uznavat, rikaji jen, ze volby uz predem neuznavaji. Ted si predstavte, kdyby ty volby dopadly opacne. Uznali by je, nebo by je neuznali? Je to blaznivy svet, kde vladne hloupost, neduvera, podeziravost a boj o moc. Tak asi.

3 0
možnosti

no, oni mají otázky rychle připojit nebo pomaleji připojit.

Nevolí mezi připojit k Rusku a nepřipojit v Rusku.. to je jeden z problémů

0 0
možnosti

D84a52d93a20k 70P83e76t93r

16. 3. 2014 5:38

Tak si pani Gabrielo nedokáži představit, jak by jste byla rozcupována, pokud by jste napsala větu. Referendum na Krymu je přímý důsledek Majdanu. A k tomu malou otázečku. Byl Majdan vyprovokován Rusi ve snaze se dostat na Krym, nebo jen bleskově využili situace která vznikla? Někdo oheň zažehl a nemůže najít prostředky k uhašení, můžete dodat. Ale raději větu nepište, nic nedodávejte, byla by jste rozcupovaná.

3 1
možnosti

Dobrý, hluboký, plný logiky.

Prosím, další text napište o tom, jak proběhly svobodné tajné volby v Nord Korea, účasti 99% a výsledkem 98,9% volí svobodně Kima, kterého neskonale milují.

2 0
možnosti

Předpokládám, že nejde o provokaci, ale o naivitu a proto se, namísto osobních útoků, pokusím autorce vysvětlit jeden z důvodů, proč volby na Krymu nemohou být svobodné. Představte si, že si chcete koupit jogurt. Žijete však v zemi, kde všechny televizní kanály, rozhlasové stanice, noviny a časopisy propagují jenom "superjogurt", a to proto,  že vláda jiné země rozhodla, že všechny ostatní televizní a rozhlasové kanály odpojí, začně zdarma rozdávat noviny podporující "superjogurt" a na ulicích vyvěsí plakáty, které vás budou strašit tím, že pokud si zvolíte jiný jogurt, tak se zaručeně otrávíte. Navíc po městě rozmístí jednotky, které vás budou "chránit" před propagátory jiného jogurtu a pro jistotu obsadí hranice, aby se tam ani žádní nedostali. Po nějakém čase přijdete do obchodu a tam uvidíte jogurt a vedle něj "superjogurt" - a vy si vyberete superjogurt a ještě k tomu budete mít pocit, že se jedná o vaše svobodné rozhodnutí. Takovýmto způsobem se volí v Rusku a nyní i na Krymu, kde je situace ještě komplikovanější neboť zde nabízejí pouze superjogurt a superjogurt light. A protože je to do nebes volající manipulace, tak asi všichni vědí, jak to referendum dopadne. Svobodné volby totiž nejsou jenom o tom, že můžete jít za plentu a tam vyplnit hlasovací lístek.

3 3
možnosti

R^ Hlasování občanů na Krymu je jejich věc, my na tom nic nezměníme. A je to taky ten nejvyšší stupeň demokracie - lidové hlasování. Rozhodně poctivější, než ti samopalníci dohlížející na volbu nové vlády v Kyjevě. To mi zavánělo pučem. Ruská armáda mi na poloostrově nevadí, vždyť jsou tam odjakživa, tak jakýpak okupant. Jsou to jejich odvěcí bratři a jsou rádi, že je tam mají. Článek je pěkný, jen tak dál.R^

8 8
možnosti

J84a89r62a 91R21a97n22k

15. 3. 2014 22:44

Pokud by se jednalo o referendum ve Svycarsu, verila bych z vlastnich zkusenosti a zivota tam, ze bude nefalsovane, tomu na Krymu ani nahodou:-/

3 4
možnosti

J67a75n 47H20l27e23d95í37k

15. 3. 2014 22:39

Putin úkoluje ruskou armádu chránit Rusy na cizím území---  tomu tleskáte, když 1938 poslal Hitler k nám Wehrmacht chránit Sudetské Němce--- to odsuzujete,--- jste levicově objektivní

3 5
možnosti

Pane Hledík, Wehrmacht šel k nám chránit Sudetské Němce? A já hlupák si myslel, že nás Němci napadli...

1 0
možnosti

...váhám a nevím....jste tak naivní...???...nebo jen provokujete...???

3 4
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik