Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HL

Koblihy máte zdarma? Blicí smajlík. Už jste někdy přemýšlela, kde Váš guru k penězům přišel?

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html

Tím Kalouskem nakonec, to jste mě pobavila. Jak kdyby Vám to diktoval sám velkomožný;-)

19 12
možnosti
PN

Tento názor jste pojala na základě článků babišova deníku. Se bijete v prasa, jak se nenecháte ovlivnit a přitom vás má celou dobu na lopatě, se babiš takovým jako jste vy jenom tiše směje a na ministerstvu má nesrovnalosti ve státním rozpočtu v řádu stamiliard.

14 7
možnosti

Tak už vidím, kde se berou milovníci pana Babiše... je to autorka a všichni ti klikači enormní karmy. Je to s naším národem vážně smutné...

Tak asi to bude mlácení prázdné slámy, ale:

Babiš chce, aby se prokazovala každá koruna u nějakých řemeslníků a malovýrobců z farmářských trhů, ale sám mám v účtech stamilionové rozpory, obchází zákony a zneužívá dotační programy státu.

A tohle mu prostě soudný člověk odpustit nemůže.Rv

17 4
možnosti
KM

Len si uvedomtě koľko tý parazýti živnostnícký z teho štátného rozpočtá v súhrně pokradnú.

...a očká se vám z teho protočijá.

1 1
možnosti
Foto

Za humny je drak. Každý už ho viděl, mohl si prohlédnout svrasklou zelenou kůži, pokochat se pohledem na ostré drápy, mohutná křídla a hladovou tlamu plnou zubů. Drak je vystaven všem na očích a chce jen občas jednu pannu. Přesto, že kdekdo burcuje, že za chvíli mu to nebude stačit a sežere všechny a všechno, je tu stále asi třetina lidí, kteří za humny vidí prince na bílém koni. Panny požaduje proto, aby si mezi nimi mohl vybrat příští nevěstu a na oplátku lidem slibuje, že až přiletí drak, tak jej nemilosrdně vyhubí. Škoda, že jsme tak náchylní věřit kdejaké pohádce.

11 0
možnosti
Foto

Je obdivuhodné, že si v tom masívnom masírovaní médií dokáže ešte niekto zachovať triezvy názor... Máte môj hlboký obdiv, pani Triniti...

Veľmi sa čudujem, že si nikto okrem Vás nespomenul na ten štátny prebytok. Ja ho mám vrytý do pamäte odvtedy, ako som prvýkrát tú správu počul - lebo som skoro spadol z vozíka... Ten výsledok Babišovej práce môže totiž čechom závidieť skoro celý svet... Ako správne poznamenal jeden diskutujúci, zadajte si do wikipedie Bohouše a nájdite si jeho ovocie tvrdej práce ministra financií... A bude Vám jasné, kde je sever... :-)

11 18
možnosti
PK

Výsledek Babišovy práce? Děláte si legraci? 8-o On na tom nemá žádnou zásluhu. A naopak potlačil investice (proto i tak velký přebytek), což se nám záhy vymstí a vrátí.

13 7
možnosti
VM

Zajímavé je že žádnému novináři nevadí co vypadlo v neděli v otázkách Václava Moravce z naše ministra zahraničí. Pan Zaorálek v přímém přenosu vyhrožoval Vrchní státní zástupkyni Bradáčové, proč neprovedla u Babiše domovní prohlídku, a proč nekoná a proč Babiš není vyšetřován. A aby toho nebylo málo, hned následně prohlásil, že nová kandidátka na ministra financí nepřichází v úvahu, protože nezajistila, aby finanční správa provedla kontrolu účetnictví Babiše. Tento pán se přitom považuje za demokrata evropského formátu. Nebylo by od věci připomenout jeho působení jako učitele marx-leninismu a dějin mezinárodního dělnického hnutí v předlistopadové éře.

27 3
možnosti
GJ

Ano, to je zajímavé. Tak oni už pánové ztrácejí sebekontrolu.

3 0
možnosti
OM

až se Vám bude chtít příště něco říct, tak se raději kousněte do jazyku, bude to rozhodně lepší než toto. Třeba se Vám i rozsvítí a pochopíte že člověk jehož firma je přisátá na státních dotací nemůže dělat ministra financí

20 18
možnosti
GJ

Až se mně příště bude chtít něco říct, napíšu zase blog. Svoboda slova zatím je. Takže si blog napište klidně taky. Pěkně ho podepište a dejte tam fotku. A otevřete diskusi.

15 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik