Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P17e71t57r 33B67r14o20ž

15. 5. 2017 9:56

Taková karma takovému... probabišovskému blogu?

Zdá se, že nejen lajky dostává od falešných profilů, ale že i Křišťálová lupa idnes karmu poněkud přifoukla...

12 12
možnosti
GJ

Nevšimla jsem si. Lidi prostě dávají karmu tomu, co se jim líbí, nebo s čím souhlasí. Tomu nezabráníte. ;-D

6 0
možnosti
JM

A pokud jde o reklamu "proč?", tak není úplně originální - http://www.wahlplakate-archiv.de/parteien/nsdap/ - viz plakáty z let 1924 a 1925.

0 0
možnosti
KT
JM

Pokud je AB tak úžasný ministr financí, proč neustále státní rozpočet plánuje se schodkem?

Na rok 2016 měl plán -70 miliard, na letošek naplánoval -60 miliard. To naznačuje, že ten stále omýlaný přebytek vznikl jinak než skvělou prací AB a MF.

5 4
možnosti
GJ

Státní rozpočet je vždy plánován se "schodkem".

3 2
možnosti
PL

Ano, Babiš je poslední spravedlivý a všichni se proti němu spikli, protože on na ty gaunery toho hodně ví... Prosímvás, když toho tolik ví, proč s tím nejde ven? Vám příjde normální, že si informace schová na později, aby mohl ve vhodnou chvíli vytáhnout příslušné složky? Takovou politiku chcete?

Když narážíte na název akce Proč?Proto! - tak ten název je reakcí na inzerci, která vyšla den po ohlášené demisi, kde se pan Babiš s přelepenými ústy (jako kdysi ve své kampani Hittler) ptá proč? A mimo jiné se ptá, jestli je to proto, že se ostatní strany bojí, že toho moc ví... Ať tedy vyloží karty a řekne co ví, ať se mohou všichni občané rozhodnout a zhodnotit, jestli jsou jeho poznatky tak závažné.

Podle mého názoruu pan Babiš neví vůbec nic, kdyby něco věděl, nesnažili by se ho všichni zbavit, ale chtěli by s ním být zadobře - nikdo by před volbami neriskoval, že na něj agent Bureš něco vytáhne...

Ten obrázek, který o něm máte je výsledkem propracovaného marketingu. Reklama cílí na naše emoce a je těžké nenechat se ovlivnit, pokud ale budeme přemýšlet racionálně, máme šanci tyhle vlivy omezovat.

20 7
možnosti
MV

Hezky jste to napsal. Souhlas. Skoda, ze lidi jsou tam zblbli reklamou. Uz nedokazou samostatne myslet.

9 0
možnosti
AC

Mně se taky chce něco říct. Když Babiš hudroval na začátku, tak jsem říkal:" Jo, ten bude vědět, o čem je řeč a pokud má úmysly čisté, bude to pro nás lepší. Počkám si dva tři roky a ono se ukáže".

A ukázalo se, že je to hulvát, který uráží všechny okolo, neumí komunikovat, protože neumí vést dialog, nýbrž pouze monology, už má na triku řadu prokázaných lží a k tomu i nějaký ten dotační podvod.

Je to hloupý vychcánek, který nepočítal s tím, pod jaký drobnohled se dostane. Když už nějaký politik krade, měl by to aspoň dělat chytře, abychom věděli, že tam dřepí inteligentní člověk. Já teď jenom mám jistotu, že ke svému majetku čistě nepřišel. Spíš bych to tipoval na ten podvod a hulákání/vyhrožování.

Ano, bude líp. S někým jiným.

20 4
možnosti
VM

Bohouši kde bereš čas diskutovat na blogu?

0 0
možnosti
MV

Jste velmi zarny priklad nemoci koblihoza mistomozkoza. Omfg

9 2
možnosti
JH

J34i73ř48í 92H19u92m74l

15. 5. 2017 9:10

A vy jste typický příklad vymytého mozku od novinářů a socanů :-P

6 7
možnosti
JN

Velmi dobře napsané, až na to, že Sobotka při privatizaci OKD nepřipravil stát o sedm miliard, ale nejméně o dvacet miliard. Když byl ministrem financí, tak za doby ekonomického růstu nadělal miliardové dluhy. Možná, že právě proto mu pan Babiš vadí, u nás se úspěch neodpouští!

8 5
možnosti
JN

To neustálé připomínání Sobotky a OKD pokaždé, když někdo zkritizuje jejich guru, mně už přijde trochu trapné. Stejně jako mi z druhé strany přijde trochu trapné neustálé připomínání toho, že Babiš byl evidován jako spolupracovník StB. O obojím se vědělo již předtím, než ČSSD a ODS vytvořily vládní koalici. O čem se naopak nevědělo, byl ten Babišův nákup dluhopisů, kauza Čapí hnízdo nebo skutečnost, že zasahuje do toho, co jeho média píší. To poslední se sice dalo tušit, ovšem Babiš před časem veřejně přísahal na smrt svých dětí i vnuků, že tomu tak není...

8 4
možnosti
VM

No a já to vidím takhle. To, co zmanipulovaná média nakonec zveřejnila, kolovalo po internetu už dlouho. Pan Babiš si ve své aroganci a touze po moci byl s sebou tak jistý, že na něco takového (že by ho někdo neměl rád) ani nepomyslel. No a médiím nahrával také tím, že odpovídal tak, jak on chtěl a ne na co se ho ptali.

A tak je třeba si klást otázky. Proč Babiš vstoupil do politiky, když podle nejen Vás nic nepotřebuje a peněz má dost? Podle mě proto, že dost nemá a touží po ještě větší moci. Tomu by nasvědčovalo i to, jak likviduje společníky ve firmách, které chce vlastnit. A třeba hned Kostelecké uzeniny. Proč Babiš kupuje média? No, podle mě proto, že ví jakou mají sílu a co všechno se pomocí nich dá ovlivnit.

No a stím přebytkem? Prvně, věřme tomu, když jsou na MF nesrovnalosti za 100 mld.. Věřme tomu, když zatím naprostou většinu čísel zmanipuloval, nebo si je prostě vycucal z prstu. No a v neposlední řadě, tato vláda omezila o cca 50% investice, ve stavebnictví to bylo ještě víc. No to by v tom byl čert, aby se něco neušetřilo. Ale za jakou cenu?

A závěrem, lidé typu Babiš nemají v politice vůbec co pohledávat. Už ve starém Římě věděli, že v parlamentu nesmí sedět třeba obchodníci a vojáci, protože jim bylo jasné, že by toho zneužívali ve svůj prospěch. Jak to, že my to nevíme, když oni to věděli?

13 7
možnosti
JT

Vážený pane Moravče,

to vaše tvrzení o starém Římě není pravdivé, protože většina tehdejší senátorů obchodovala, nebo sloužila v armádě. Proto, i další vaše vývody nepovažuji za důvěryhodné.

5 2
možnosti
KJ

A boldem, a červeně, a modře..... A argumenty popletené, ale ten cit, ten tam je.

0 0
možnosti
JB

J24a13n 69B42u61r52i95a12n

15. 5. 2017 6:46

U nás nesmí podnikat třeba soudce či policista. Nechápu, proč by měl podnikat ministr.

0 1
možnosti
PB

P44e34t51r 13B59r36o52ž

14. 5. 2017 22:53

Haha. Státní rozpočet skončil v přebytku. Ovšem s takovou drobností, že některé položky v řádu desítek miliard zaúčtovali na MF v řádu desítek milionů. Takže buhví, jaké vycucané čísla nám pan ministr předkládá.

4 5
možnosti
GJ

"Podle hlavního ekonoma společnosti Cyrrus Lukáše Kovandy se může ministr Babiš právem označit za nejúspěšnějšího ministra financí v novodobé historii ČR. "Výsledek ocení zahraniční investoři i ratingové agentury," uvedl Kovanda. "

Takže cucal i Kovanda ;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik