Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vážená dámo. Být ministrem financi za krize (jako ten nenáviděný Kalousek) a být ministrem financi za konjunktury(Babíš) je diametrální rozdíl.

10 3
možnosti
AP

Pravda. CCA 261 mld. Kč

2 0
možnosti
VK

Karma. Současná hysterie tradičních politických stran okolo osoby A. Babiše vede k úvaze, že by bylo dobře , aby hnutí ANO dostalo ve volbách co nejvíc hlasů . Tím by Soc. dem. , jejíž představitelé se cítí a představují jako vůdčí síla České společnosti lekci. Jako před několika roky ODS, TOP a z českého parlamentu by vypadli okoukané a nedůvěrné zkameněliny typu Kalouska, Bendy a jim podobné.

11 5
možnosti
AH

Plně souhlasím,pravdivý a dobře napsaný článek.

5 6
možnosti
JZ

Ještě bych doplnil jednu poznámku -to že se daří ČR není zásluhou této vlády, ale spíše ekonomikou v okolních zemích, protože velká část toho co se u nás vyrobí jde mimo ČR. Takže ať by byl u kormidla sebelepší ministr financi ( a to mi prominte, ale Babiš až na malé záchvěvy nic moc), tak pokud by se např Německo dostalo do krize tak u nás bude také. Otázka je proč když se tak ekonomice daří neklesnou daně a proč máme tak velký deficit?

5 1
možnosti
MV

M18a44r96t15i87n 27V86l81k

14. 5. 2017 21:11

Autorka má pravdu. Je pokrytecké plkat o zvyšování politickékultury a přitom k odstranění nepohodlného politického konkurenta používatještě horší metody než on.

14 4
možnosti
GJ

Dobrý postřeh. Děkuji.

3 3
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím. Je to tak...

8 4
možnosti
AN

Tzv.přebytek rozpočtu, neznamená, že někde nečekaně zbylo 61 či kolik mld., které dokonce populisté chtěli rozdělovat ;-D a které tak vítězoslavně přičítáte šikovnosti A.B., ale že se nemuselo, oproti plánu rozpočtového deficitu, tolik půjčit. A určitě to není díky skvělému ministru financí. Hlavně proto, že Kalousek ( ach ten Kalusek, za co všechno nemůže ) zvedl během krize DPH a Babiš se Sobotku zrušili již Nečasovou vládou schválený zákon, dle kterého se měla sazba vrátit od 1.1.2016 na původní hodnotu, dále proto, že v celém světe zavládl pokrizový boom a chuť lidí, převážně v Německu, se kterým jsme provázáni pupeční šňůrou,utrácet, ale hlavně proto, že se stopli investice. No a tak je to s většinou toho, co píšete. Ale jít bod po bodu, by při nesmyslech, které píšete, bylo házení perel...........

8 4
možnosti
GJ

Ale když už jste se do toho pustil, tak právě ty další perly by mě zajímaly.

2 2
možnosti
IJ

"Celkový dluh vlády České republiky tak činil 1789 miliard korun, což je nejvyšší hodnota v historii. V poměru k HDP dluh dosáhl 37,7 % oproti 34,2 % na konci loňského roku," říká Marek Dřímal, ekonom Komerční banky.

15 1
možnosti
JS

J75a39r58d18a 67S26o43k34o92l

14. 5. 2017 20:11

Bohužel se špinavá politika ukázala v celé své kráse !!a není to poprvé Rv

4 0
možnosti
Foto

karma R^ Minimálně za odvahu :) Nejsem příznivcem ani odpůrcem Babiše. Do hlavy, ani účetnictví mu nevidím. Ale to načasování těsně před volbami mi přijde minimálně zvláštní vzhledem k tomu, jak se dlouho tato kauza táhne a najednou je potřeba podat demisi vlády. Přijde mi, že někdo chce prostě získat kladné body. Pokud je Babiš takový zloduch (netvrdím, že není), tak by mu hlavně měli něco dokázat. To se ale zřejmě zatím nestalo. Obávám se, že v politice žádné andílky prostě hledat nemůžeme, ale měla by existovat spravedlnost. Pokud podvádí je potřeba to dokázat a pak postupovat podle zákona a to je vše.

10 5
možnosti
GJ

Děkuji. Vám taky minimálně za odvahu :-) . Že celá kauza souvisí s propadajícími se volebními preferencemi soc.dem. si už myslí i sociolog Jiří Pehe.

https://blisty.cz/art/86762.html

2 3
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik