Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Plusového rozpočtu dosáhnete vždycky, třeba když nebude investovat. Takže argumentovat přebytkovým rozpočtem je argument jako noha. Například se nestavěly silnice, které se stavět měly, protože neplatná EIA.

Proč? Ten hloupý žvást přišel od vašeho miláčka agenta, který si nacpal reklamu se svým zalepeným obličejem. Takže proč? Proto!

Celý ten váš článek je akorát spousta žvástů, ale vzhledem k jeho obsahu se nedivím, že se to na tomhle webu zobrazuje na hlavní stránce.

24 6
možnosti
AP

No, ale ty investice nebyly ani v plánu a přesto byl plánovaný mínusový rozpočet. Investice byly nakonec o chlup vyšší a výsledek rozpočtu nemálo kladný. A navíc jej nenechal Sobotku rozfrcat, tj. dodatečně si těch 61 mld. půjčit a rozdat.

2 1
možnosti
Foto

Necpete se tolik koblihou ....

15 11
možnosti
MT

Absolutni souhlas. R^R^

7 7
možnosti
Foto

Idnes, včetně blog adminů propadli fenoménu svého živitele,

Už několikrát se zde na Index objevuje chvála jejich guru

Chce se mi napsat, fuj!!!!

14 8
možnosti
GJ

Proč by neměly být zveřejňovány také články, které neplivou na Andreje Babiše? Vaše "fuj" vypovídá o Vašem svérázném pojetí svobody slova, a asi i demokratických principů.

12 0
možnosti
VK

Moje hodnocení příspěvku: "Bla, ble, ble, bla..."

10 5
možnosti
LV

Pobavilo mě Vaše nadšení nad údajným přebytkem 61 miliard za rok 2016.

1) Toto číslo se objevilo 3(!), ledna letošního roku, tedy v době, kdy ani zdaleka nebylo možné vědět, jak hospodaření dopadne.

2) Dne 9. ledna Andrej Babiš prohlásil v Událostech, že žádný přebytek fakticky neexistuje, že je to jen číslo vzniklé pouhou účetní operací, a pokud vůbec přebytek vznikl, pak to bylo jen proto, že neschopní ministři neuměli vyčerpat svoje rozpočty.

Kromě toho - státní závěrečný účet za rok 2016 dosud nebyl předložen, tudíž ani schválen. A to je jediný dokument, ze kterého by bylo možné odvodit skutečnou výši přebytku/schodku.

3) Pohybuji se ve školství. Proto vím, že financování programů spojených s inkluzí a rozvojem kvalifikace učitelů, na které byly do státního rozpočtu získány peníze z EU, bylo spuštěno nikoliv ke dni zahájení školního roku 2016/17, jak bylo loni na jaře slíbeno, ale až letos v lednu. Veškeré tyto aktivity musely školy,potažmo obce, saturovat ze svých rezerv, protože první právní akty ohledně čerpání financí byly podepisovány 19. prosince, kdy už nebylo možné peníze z rozpočtu čerpat. V ostatních oborech to bylo stejné. Ministerstvo financí tímto způsobem zadrželo celkem 56 miliard korun z EU, které měly být vyčerpány do konce roku 2016.

4) V roce 2016 bylo zastaveno přes 90 velkých investic do dopravní infrastruktury. Tím bylo nevyčerpáno dalších cca 20 miliard Kč.

5) Předběžný odhad schodku státního rozpočtu pro tento rok je 130 miliard Kč.

Pořád máte Babiše za hrdinu?

53 10
možnosti
JS

A to jste ještě zapomněl na to, že tento "skvělý" ministr postupně rozpouštěl z vládní rezervy 250 mld. Kč.

6 1
možnosti
Foto

M55a97r88t76i21n 44Š83i13k

14. 5. 2017 15:35

Promiňte, ale to je úžasná koblihářská logika. Ostatní politici ovlivňují média, tak Babiš může také. Drobný rozdíl je, že pomineme-li tzv.stranický tisk typu Haló noviny, tak žádný jiný politik média nevlastní. Já vím, svěřenecký fond a máme vystaráno. Co se týká rozpočtu a jeho přebytku, zlé jazyky tvrdí, že jsme ho dosáhli především díky drastickému seškrtání investic. Pokud je Babiš podle vás tak geniální ministr financí, měla byste rozhodně nechat padnout aspoň stín jeho geniality na Sobotku, jakožto jeho přímého nadřízeného ve vládě. Vláda rozhoduje ve sboru a předkládá návrhy zákonů, např. těch daňových. Takže vám nezbývá než Sobotkovi přiznat jeho díl. Na závěr snad jen dnešní průzkum Medianu. Babiš ztrácí podporu vzdělanějších vrstev městských voličů. Vás se to evidentně netýká. Ale nezoufejte, do voleb zatím daleko a můžete doufat, že se podaří znemožnit i jiné politiky.

31 8
možnosti
GJ

Milý pane Šiku, nejsem pravděpodobně tak vzdělaná, jako Vy. Ale v diskusi neurážím.

0 1
možnosti
MT

Do kamene tesat. Aspon vidim, ze i jini lide umi pouzivat vlastni mozek R^.

5 18
možnosti
LV

Nejspíš ho mají z toho kamene, pane Turecku. Protože kdyby ho používali, byli by schopni obstarat si i jiné informace, než z Babišových lejster. A hlavně by se nad nimi museli zamyslet. Viz výše.

12 2
možnosti
FS

Paní, vaše láska k panu Babišovi je tak veliká, že ji asi neovlivním a nevyvrátím. Ale prosím pochopte, že ty nahrávky pořizoval ten jeho zaměstnanec, který pro něj dělal dlouhodobě špinavou práci. A sám věděl, proč to dělá, že to může někdy potřebovat. Bohužel je to trotl a prodal nevyčištěný notebook......

18 5
možnosti
GJ

Policie to ještě nevyšetřila. Ale možná jste napřed.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik