Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek je směsicí demagogie a polopravd. Třeba o tom státním dluhu (a o tom jak šikovně to pan Babiš zaonačil aby rok 2016 vypadal úspěšně - nevyčerpal evropské dotace a teď zjišťujeme, že vlastně narostl... )toho bylo napsáno dost.

Ale kdo nechce vidět, nevidí.

A velmi mne baví příspěvky níže v diskusi o tom, že někomu závidíme kozu či krávu;-D Pokud si totiž tu kozu pořídil z mnou placených daní a z těchto ji nadále živí, zatímco mne nazývá zlodějem, není to závist, ale logické naštvání.

23 6
možnosti
MZ

Ukazuje se, jak moc lidí potřebuje věřit ve svého vůdce.

Absolutně nic nevidí neslyší.

Babišovým voličům vadilo provázání ODS a ČSSD s podnikateli-mafiány, tak si zvolili přímo mafiánského podnikatele a rozhodli se, že mu budou věřit. Nechtějí slyšet nic o jeho minulosti či přítomnosti. Zavírají oči před jeho hystriónským vystupovaním, snad se jim i líbí člověk, kterého každá trochu nepříjemná otázka vyvede z míry.

28 4
možnosti
ZB

To je opravdu děsivé jakou moc má Babiš,když dokáže lidi takto zmanipulovat....před chvilkou jsem četl přízpěvek dalšího Babišova voliče "o jeho minulosti a motivaci vstoupit do politiky si nikdo iluze nedělá,ale je to naděje..."Naděje na co?Na novou formu totality...?To se opravdu tolik lidí zbláznilo...?K těm Vašim argumentum jen jedno,Babiš je opravdu ten poslední,kdo by měl zásluhu na tom,že ekonomika jede a tím přibývají do rozpočtu peníze a Kalousek za celosvětovou ekonomickou krizi opravdu nemuže...

23 6
možnosti
AM

Ty odposlechy vypustil sám pan Babiš a přes lidi jako vy, paní Trinity, se chce dostat min. ke 40% ve volbách.

Babiš je oligarcha, hraje hodně tvrdě.

12 5
možnosti
MN

Celá tato krize se patrně vyřeší "sama" na schůzi parlamentu, která je myslím v úterý 16.5. Je velmi pravděpodobné, že se ve sněmovně najde 50 podpisů k tomu, aby se hlasovalo o nedůvěře vlády.

Pokud se nedůvěra neodhlasuje, pak tím bude vyslovena důvěra současné vládě tak, jak teď je, a ta dovládne do řádných voleb na podzim. Sobotka nebude mít nadále důvod navrhovat odvolání Babiše.

Pokud se nedůvěra odhlasuje, tak vláda jako celek končí a ke slovu přijde prezident Zeman, který pověří patrně někoho z ČSSD sestavením nové vlády. Anebo Zeman bude chtít do řádných voleb sestavit provizorní úřednickou vládu a pověří sestavením vlády někoho "z venku".

Vůbec není jasné, jak toto hlasování může dopadnout, ve hře je sestavování rozpočtu na příští rok, bude to napínavé jak malé gatě.

Pro naši zemi i pro nás voliče by ale bylo nejlepší, aby současná vláda dovládla do řádných voleb, kde nové karty rozdají voliči.

8 1
možnosti
Foto

Babiš pomocí dobře sestříhaných odposlechů sice o střelivo nepřišel,ale díky tomuto geniálnímu tahu, kdy se naznačí, že sbírá na oponenty informace, mu totálně zvlhnul střelný prach. Zneužíval média (i když, pokud je vlastníte a všichni o tom ví, že je vlastníte, žádné zneužití není - je to použití) a díky tomu musí odstoupit. To málo, co mu zbylo, je vliv na chod vlády a v případě, že by sám podal demisi a byl odejit, měl by Sobotka spoustu času na výběr nového ministra a totální vyšachování ANO z vlády. Teď se hraje o čas, i když Babiš hlavní bitvu prohrál, jde o to, zda ANO dostane svého člověka do vlády.

7 1
možnosti
MN

Babiš se ukázal jako dobrý správce společné státní pokladny. Není ideolog, moc toho nenamluví, a když už mluví, tak neobratně československy, jak mu zobák narostl. Pracuje sedíc na truhle a shromažďuje peníze.

Sobotka neustále mluví jak automat. Je jeden z politiků, kteří dokažou hodinu mluvit a přitom nic neříct. Jeho základním životním cílem je rozdávat a rozhazovat cizí peníze. V této vládě má štěstí, protože mu je přihrabává Babiš.

A proto zcela souhlasím s Vaším závěrem:

"...v současné chvíli nevidím důvod pro to, aby Andrej Babiš odcházel z pozice ministra financí a dost mně jeho odchod vadí. Ano, vadí mně opravdu dost. ..."

13 14
možnosti

Toho Bohouše jste "vykreslila" perfektně. Však taky nic jiného pětadvacet let nedělá, než žvaní. Ano, mluví slušně, ale poslouchat se to nedá.

11 3
možnosti

R^

Tři a půl roku chtěli Babiše zlikvidovat. Nepodařilo se. Nepodařilo se ani vzedmout lůzu proti němu. Babiš MUSÍ z kola ven! Za každou cenu!

Připomíná mi to komunistické monstrprocesy!

:-)

7 18
možnosti
MN

Ano, parlament se chová dokonce jako středověká inkvizice. Chce upálit jako čarodějnici ženu, která léčí lidi čajemi z bylinek místo aby se lidé léčili kázáními a odváděli dary církvi.

5 2
možnosti
Foto

J18a90n37a 49M49a18j33o65v94á

13. 5. 2017 22:23

Ať jsou věci jak chtějí složité... důvod je často prostý. A tady se nemůžu zbavit pocitu, že ono "Když já nemám kozu, ať zdechne i sousedovi" je víc než patrné.

14 2
možnosti
JR

J59i23ř95í 78R85a17š60k62a

13. 5. 2017 22:58

Jestli myslíte tím "ať sousedovi zdechne koza" Babišovo EET, máte pravdu a dávám vám plus (tj. myslím si, že EET je hnus - aby se to rýmovalo).

PS: nejsem podnikatel, ale nemyslím si, že všeci kradnú, protože nejvíc krade právě Babiš.

- v opačném případě jsem vás nepochopil a dávám -

7 7
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik